Sunday, November 28, 2010

Contest Chilabaey's Spot


Syarat-Syarat Utama Contest Chilabaey's Spot:

1. Menjadi followers saya secara rasmi, buktikan anda sebagai follower … Tak kira lama atau baru nak follow… Boleh diambilkira, tiada masalah… (PRINT SCREEN kan…)


orait....

2. Tiada kerja2 editing peringkat melampau pada setiap gambar yang diattachkan nanti…

3. Penyertaan setiap peserta hanya sekali sahaja untuk setiap blog yang diwakili…

4. Buat satu entry khas tentang contest yang dianjurkan ini pada blog korang… Copy paste jer logo dan soalan contest yang aku buat ni nanti… Promotekan contest ini… Kemudian linkkan ke entry ini… (INI ADALAH WAJIB)

5. Letakkan Logo Contest Chilabaey’s Spot pada sidebar anda selama contest ini berlangsung sehingga tarikh keputusan dibuat… Make sure Logo tersebut ada link pada entry aku ni… Lepas dari tarikh keputusan contest korang nak delete, deletelah dengan sukarianye… Aku tak kisah pun, buat semakkan blog korang jerkan…. Kesian korang….

6. Tinggalkan kenyataan penyertaan anda dan address Blog Kesayangan anda pada ruangan komen sikit supaya aku dapat tahu siapa yang join contest ini… (INI ADALAH WAJIB)…

7. Segala jawapan pula hendaklah dihantar ke email aku ini : muzshah_zainal@yahoo.com...


8. Jawapan contest jangan letak pada entry korang, nanti orang lain dapat jawapannye pulak… Email sahaja…

9. Dalam email tersebut, korang masukkan butiran lengkap korang, nama penuh, alamat surat menyurat, no.phone (wajib) dan sebagainye supaya aku dapat contact korang sekiranya korang menang… menang… dan menang lagi….

0 comments: